Derma E

TAKİP ET

Güney Kaliforniya firması olan bu marka doğal besin mağazasında ortaya çıkmıştır.

İçeriğinde bulunan vitamin ve doğal maddeler ile cilde onarıcı, koruyucu bakım sağlamaktadır. İçinde paraben, GDO, renklendiriciler türünde kimyasallar bulunmaz. Derma E ürünlerinde kullanılan antioksidanlar ile de cilde zararlı olan etken maddeler temizlenir, aynı zamanda ürünler zayıf ciltleri güçlendiren bileşimlere sahiptir.

DERMA E ÜRÜNLERİ
Cilt bakım ürünleri arasında peelingler, onarıcı cilt bakımı ürünleri, nemlendiriciler, yaşlanma karşıtı ürünleri vardır. Ürünlerin bileşiminde A,E,C vitaminleri bulunur. Göz çevresi kremleri yaş itibari ile oluşan kaz ayaklarını azaltır, daha dinç bir görünüm verir. Gece uygulanan nemlendiriciler cildi canlı tutar, besler. Nemlendiriciden önce uygulanan arındırıcı serumu ile cilde bakım yapar.

Vücut losyonunun içeriğinde limon otu, kekik gibi bitkiler bulunur ve kuru ciltleri nemlendiren yapıdadır. Bakım kremlerinin yanında kas ağrıları için gevşetici niteliği bulunan jel krem ürünleri bulunur. Yağlı ve akneli ciltler için temizleyici, tedavi edici ürünleri de hem akneleri ve siyah noktaları temizler hem de tekrar oluşumunu önler. Derma E ürünlerini Reçete web sayfasından inceleyebilirsiniz.