Denizli'de Kamyon Otobüse Çarptı: 6 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Denizli'nin Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi Ankara Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan kum yüklü kamyonun otobüse çarpması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Olay yerine hızla müdahale eden polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri, kurtarma çalışmalarına başladı.

Denizli'nin Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi Ankara Karayolu'nda bugün sabah saatlerinde meydana gelen üzücü bir trafik kazası sonucunda, 6 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, 34 DZP 704 plakalı kum yüklü kamyon, Kocabaş Mahallesi'nde seyir halindeyken sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve 48 E 4505 plakalı otobüse çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

Kaza sonucu otobüsün yan yattığı belirtilirken, 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralananlar ise çevredeki hastanelere sevk edildi. Maalesef, hastaneye kaldırılan bir kişi daha hayatını kaybetti, böylece kazada toplamda 6 kişi yaşamını yitirdi.

Öte yandan, otobüsün düğüne giden kişileri taşıdığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer kaza hakkında detaylı bilgi vermeye devam ediyor.

 

denizli trafik kazası denizli trafik kazası son dakika denizli trafik kazası bugün denizli trafik kazası ölüm haberleri honaz trafik kazası