"Denizli'de 38. Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Açık Yaş Satranç Türkiye Finalleri yapılacak"

TAKİP ET

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporda marka kent olma hedefi doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini d...

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporda marka kent olma hedefi doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Açık Yaş Satranç Türkiye Finalleri, 23-25 Mayıs 2023 tarihleri arasında Denizli'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Turnuvada FİDE Satranç kuralları geçerli olacak ve 5 tur üzerinden İsviçre sistemi uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin illerinde başarılı olmuş sporcuları, Türkiye finallerinde Denizli'de buluşacak. Habere göre, Türkiye finallerine 25 ilden 46 sporcu katılacak.

Pamukkale Satranç Salonu, Türkiye'nin en prestijli satranç salonlarından biri olarak biliniyor ve şampiyonanın düzenleneceği mekan olarak seçildi. Denizli'ye önemli bir organizasyon daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, tüm yarışmacılara başarılar diledi.