Deniz Feneri Derneğinden yangın bölgelerine powerbank kampanyası

TAKİP ET

Afyonkarahisar Deniz Feneri Derneği temsilcisi Doğan Selçuk, orman yangınlarından etkilenen bölgelerde iletişim ihtiyacını karşılamak için powerbank yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Afyonkarahisar Deniz Feneri Derneği temsilcisi Doğan Selçuk , Afyon Kent Haber’e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Deniz Feneri Derneği olarak yıllardır olduğu gibi, çıkan yangınlarda da vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için sahadayız. Güzel ülkemizin birçok ilinde başlayan orman yangınlarının ardından vatandaşlarımıza yardım için Afyonkarahisar Temsilciliğimiz ve diğer temsilciliklerimiz ile birlikte yangın bölgelerinde yardımlarımıza hızlıca başladık. Deniz Feneri Derneği olarak ilk günden itibaren Afet bölgelerinde yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnsanı yardımda ilk akıla gelen Gıda, İçme Suyu, Temizlik Malzemesi, Giyim vb malzemelerin dağıtımı halen sahada devam etmektedir. Manavgat ve Marmaris başta olmak üzere Türkiye'nin güney sahillerini etkisini altına alan orman yangınlarından etkilenen bölgelerde en çok ihtiyaç duyulan, telefonlarımızı hızlıca şarj edebileceğimiz ve iletişimi sağlayabileceğimiz malzemelerden biri olan powerbank yardım kampanyası başlattık

Yardım kampanyasının detaylarını kamuoyuyla paylaşan Selçuk, ülkenin ciğerlerini yakan orman yangınlarının herkesi derinden etkilediğini söyledi. Orman yangınları esnasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyen Doğan Selçuk, “Gün birlik günü. Orman yangınlarından etkilenen bölgelerle dernek olarak bizzat yerinde inceleme yaparak ihtiyaç malzemelerini belirledik. Deniz Feneri Derneği olarak gönüllülerimizle beraber yardım kampanyası başlatıyoruz. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı Powerbank yardım kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum. Dernek olarak elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu zorlu günleri de hep beraber geride bırakacağız” dedi.

Hep birlikte güçlü bir ülke olduklarının altını çizen Selcuk, yardımların Deniz Feneri Derneği’ne ait banka hesabında toplayacaklarını açıkladı. Bölgede gerek Afetzedelerin gerek saha çalışanlarının iletişimini sağlamak amacı ile Powerbank cihazın tane fiyatı 75,00 TL olduğu açıklandı. 

Aşağıda Deniz Feneri Derneği hesap numarasına Açıklama bölümüne "Yangın" yazıp sizde destek olabilirsiniz.

Alıcı: Deniz Feneri Derneği
Ziraat Katılım Bankası : TR2200 2090 000 000 999 900 0052








deniz feneri derneği deniz feneri derneği telefon numarası deniz feneri derneği kimin deniz feneri derneği powerbank kampanyası afyon deniz feneri derneği