Cumhurbaşkanlığı Muhabiri Gazeteci Bilal Yakınbaş hayatını kaybetti!

TAKİP ET

Eğirdir Ses Gazetesi'nin Sahibi Kemal Erben'in Acı Günü: Cumhurbaşkanlığı Muhabiri Bilal Yakınbaş Hayatını Kaybetti

Eğirdir Ses Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Kemal Erben, Gazeteciler Günü'nde ailelerini ve sevenlerini yasa boğan bir acı yaşadı. Erben'in teyzesinin oğlu ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı muhabiri olan deneyimli gazeteci Bilal Yakınbaş, yaşamını kaybetti.

Aniden gerçekleşen bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yakınbaş'ın vefatı, meslektaşları ve sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Kendisi; profesyonelliği, gazeteciliğe olan tutkusu ve etrafa yaydığı pozitif enerjiyle tanınıyordu.

Gazeteci Bilal Yakınbaş Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Bilal Yakınbaş'ın cenaze namazı, yakınları ve sevenlerinin katılımıyla yarın öğle namazına müteakip Ankara Çankaya mezarlığında kılınacak. Ardından son yolculuğuna uğurlanacak olan Yakınbaş, burada ebedi istirahatgâhına uğurlanacak.

Bizler, Afyon Kent Haber ailesi olarak, Cumhurbaşkanlığı Muhabiri ve sevilen gazeteci Bilal Yakınbaş'a Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesine, dostlarına ve Eğirdir Ses Gazetesi yönetimine başsağlığı diliyoruz. Onun gibi değerli bir gazetecinin kaybı, tüm basın camiası ve halkımız için büyük bir kayıptır. Bir kez daha tüm sevenlerine sabır diliyoruz.

Bilal Yakınbaş vefat Gazeteci Bilal Yakınbaş Eğirdir Ses Gazetesi