Çorlu'da Şok Edici Bir Vahşet: Eşine Bakma Tartışması Kanlı Bitti!

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen dehşet verici olay, bir eşine bakma iddiasıyla başlayan tartışmanın bıçaklı saldırıya dönüşmesiyle son buldu. Taksici Sunay Sorgun'un yaşamını yitirdiği olay, ilçe sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Korkunç Olayın Gelişimi

Gece saat 23.00 sıralarında Hıdırağa Mahallesinde gerçekleşen olay, Sorgun'un eşiyle birlikte kafeden çıkarak evlerine dönerken, Y.Ç. ve Ş.Ö. isimli şahıslarla karşılaşmasıyla başladı. Sorgun, eşine bakıldığını öne sürdüğü bu kişilerle arasında başlayan sözlü çatışma, kısa sürede kontrolden çıktı.

Olaya müdahale edenler tarafından büyümeden önlendi, ancak Y.Ç., bir süre sonra Sorgun'u ekmek bıçağıyla kalbinden bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Sorgun, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Katil Zanlıları Yakalandı

Polis, olayın ardından kaçan Y.Ç. ve Ş.Ö.'yü evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.Ç., çıkarıldığı hakimlikte 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı, Ş.Ö. ise serbest bırakıldı.

Toplumda Büyük Yankı Yarattı

Çorlu genelinde büyük bir şok etkisi yaratan bu olay, şehir sakinleri arasında endişe ve korku yarattı. Olayın detayları toplumda geniş bir şekilde konuşulurken, güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi talepleri dahada arttı 

Yargılama ve Tutuklama

Yapılan yargılama sonucunda, Y.Ç. isimli şüpheli 'Kasten öldürme' suçundan ötürü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak diğer şüpheli Ş.Ö. ise serbest bırakıldı.