Coolermed ile Son Teknolojik Liyofilizatörler

TAKİP ET

Liyafilizatörler, özellikle ilaç sanayide önemli bir yere sahip ürünlerden bir tanesidir.

Yenilikçi bir teknoloji olmasından dolayı, ilaç sanayi dışında da pek çok alanda kullanılmaktadırlar. Dondurarak kurutma olarak da tanımlanabilen liyofilizasyon işlemini gerçekleştiren bu tür ürünler, medikal ürünlerin sorunsuz bir şekilde muhafazasını sağlamaktadır.

Liyafilizatörlerin temel çalışma mantığı, maddelerin süblimasyon sürecinden geçirilerek kurutulmasıdır. Bu nedenle ilk önce ürünlerin içerisindeki su dondurulur, ardından süblimasyon ile su madde içerisinden uzaklaştırılır. Maddenin direkt katı halden gaz haline geçmesini sağlayan bu işlem, medikal ürünlerin de bozulmadan saklanmasını mümkün kılar.

Teknolojik liyofilizatör tasarımlarıyla ürünlerin farklı alanlarda kullanılmasını sağlamaktadır.

Dikkat Çeken Özellikleriyle Liyofilizatörler

Coolermed, liyafilizatörlerin her birinde yenilikçi çözüm önerilerini benimser. Bu sayede dikkat çeken özelliklere sahip liyofilizatörler tasarlanır. Coolermed tarafından tasarlanan liyofilizatörler, geniş hacimleriyle ön plana çıkmaktadır. Bunların yanı sıra ürünlerin iç gövdesinde sağlam ve dayanıklı malzemeler kullanılır. Bu sayede liyofilizatörler, dış darbelere karşı oldukça dayanıklı bir hal alır.
Belirlenen çalışma sıcaklıklarına sahip olan ürünler, birçok avantaja da sahiptir. Bu avantajlar;

·        Düşük nem özelliği ile kimyasal değişiklikleri engelleme
·        İlaç stabilitesini koruma
·        Ürünlerin uygun ve kolay muhafazası
·        Minimum düzeyde ürün zararı
·        Partikül oluşumunu engelleme
·        Doğru dozaj
·        Ölçeklenebilme kolaylığı şeklinde sıralanabilir.

Sahip olduğu özellikler sayesinde uzun süreli kullanılabilen liyofilizatörler, aynı zamanda medikal ürünlerin muhafazasında da önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle özellikle son dönemlerde geniş bir kullanım alanına sahip olduklarını ve dikkat çeken özellikleriyle ön plana çıktıklarını söylemek olanaklıdır.

Geniş Kullanım Alanına Sahip Ürünler

Yenilikçi özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken liyofilizatörler, geniş kullanım alanlarına sahiptir. Genel olarak ilaç sanayisinde kullanılsalar da bunun yanı sıra gıda uygulamaları, kozmetik uygulamaları, biyolojik uygulamalar gibi alanlarda da kullanılabilmektedir. Sahip olduğu teknoloji sayesinde kullanım kolaylığı sunmakta olan ürünlerin her biri, tasarımlarıyla da ön plana çıkıyor.
Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiş olmaları, uzun süre kullanılabilmelerini olanaklı hale getirmektedir. Bu bağlamda, farklı hacimlere sahip liyofilizatörleri kullanabilir; medikal ürünlerin sorunsuz şekilde saklanmasına destek olabilirsiniz. Coolermed, her bir ürünü çok özel fiyatlarla sizlere sunmaktadır.

coolermed liyofilizatör