Çobanlar'da Kodlama ve Sanat Atölyesi Açılıyor

TAKİP ET

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürü Murat Diktaş, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı himayelerinde hay...

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürü Murat Diktaş, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı himayelerinde hayata geçirilen KODAFYON projesi kapsamında açılacak olan atölye çalışmaları için Çobanlar İlçesi Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Badak ile görüşmeler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ali Altuntaş ise, Çobanlar KODAFYON Kodlama ve Sanat Atölyesi için Halk Eğitim Merkezi'nde yer tahsis edeceklerini bildirdi.

Haber metni olarak yeniden düzenlenmiş şekli:

Denizli Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı himayelerinde faaliyet gösteren KODAFYON projesi, "Kodlama ve Sanat İstasyonu" adı altında hizmet veriyor. Bu kapsamda, açılacak olan atölye çalışmaları için İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürü Murat Diktaş, Çobanlar İlçesi Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Badak ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Çobanlar KODAFYON Kodlama ve Sanat Atölyesi'nin kurulumu için Halk Eğitim Merkezi'nde yer tahsis etmeyi kabul etti. Bu işbirliği ile birlikte proje, ilçedeki gençlerin kodlama ve sanat alanındaki yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olacak.