Cinayet Süsü konusu nedir, oyuncuları kimler?

TAKİP ET

Ali Atay'ın yönetip, senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ile beraber yazdığı, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit gibi isimlerin paylaştığı Cinayet Süsü filmi Netflix üstünden izlenebilecek

Cinayet Süsü filmi, ilk çıktığında çok ses getirmiş ve bir hayli beğenilmişti. Netflix, bugün resmi Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımla çok beklenen filmlerden biri olan Cinayet Süsü'nün Netflix platformuna eklendiğini duyurdu. Cinayet Süsü filmi, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışmakta olan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Peki, Cinayet Süsü nasıl ve nereden izlenir? Cinayet Süsü Netflix var mı? Cinayet Süsü konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde.

Ölümlü Dünya filmiyle sinemaya komedi türünde ayrı bir soluk getiren Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi üçlüsünün yeni filmi “Cinayet Süsü” 25 Ekim’de Türkiye’de, hemen arkasından Avrupa’da ve 2 Kasım’da Londra’da Lee Valley Odean sinemada vizyona girmişti. Polisiye komedi türündeki film usta oyuncu kadrosuyla de dikkat çekiyor. Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Mert Denizmen,Feyyaz Yiğit ve Aycan Koptur gibi başarılı isimleri bir araya getiren filmin fragmanı bile izleyenleri kahkahaya boğmaya yetiyor. Cinayet Süsü, 2 Mayıs 2020 itibariyle ise Netflix'te yayınlandı. Filmin oyuncularından Feyyaz Yiğit, Cinayet Süsü'nün Netflix'te gösterime girdiğini duyurdu.

Vizyona girdiğinden beri ismi sık sık duyulan film 'Cinayet Süsü' Netflix platformuna eklendi. Türü komedi, polisiye olan filmin Netflix'e gelmesi pek çok sinema sever tarafından ilgi ile karşılandı.
Cinayet Süsü nasıl ve nereden izlenir?

Ali Altay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Cinayet Süsü filmi Netflix'te izlenebiliyor. Dizi ve film izleme platformu dünyaca ünlü Netflix'in Mayıs ayındaki en dikkat çekici Türk filmlerinden birisi Cinayet Süsü oldu. 

Cinayet Süsü Netflix var mı? 
Cinayet Süsü filmini izlemek için öncelikle Netflix'e belli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekiyor. Netflix'e abone olduktan sonra Netflix'in resmi sitesinden veya uygulamasından mobil olarak izleyebilirsiniz.

Cinayet Süsü konusu nedir?
Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışmakta olan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi enteresan bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz.

Cinayetlerin gittikçe çoğalması, basının ve toplumun olayla fazlası ile igilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme katedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üstünde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar.

Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaşmış oldukları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her metoda başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?

Cinayet Süsü ne zaman çekildi?
Cinayet Süsü filmi 25 Ekim 2019 senesinde vizyona girdi. Polisiye ve komedi türünde çekilen Cinayet Süsü filminin yönetmen koltuğunda Ali Atay oturuyor.

Cinayet Süsü oyuncuları kimler?
Uğur Yücel (Başkomiser Emin)

Binnur Kaya (Komiser Asuman)

Cengiz Bozkurt (Komiser Salih)

Feyyaz Yiğit Çakmak (Suç Uzmanı Dizdar Koşu)

Mert Denizmen (Komiser Yardımcısı Alaattin)

Mehmet Özgür

Aycan Koptur

cinayet süsü netflix