Çıkrıklı öğrenciler moral yemeğinde öğretmenleriyle bir araya geldi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Çıkrık Öğretmen Hamza Kesman Ortaokulu ve Çıkrık İmam Hatip Ortaokulu eğitim ve öğretim gören sekizinci sınıf öğrencileri düzenlenen iftar programında öğretmenleriyle bir araya geldi.

Okul müdürü Süleyman Çiçek, sınava hazırlanan öğrenciler ile iftar programında bir araya geldiklerinden ötürü mutlu olduklarını dile getirdi.

“Öğretmenlerimiz elinden gelen çabayı sarf ediyor”

Liselere Geçiş Sınavı’nın yaklaşmasıyla birlikte Çıkrıklı öğrenciler sık sık öğretmenleriyle bir araya geliyor. Moral yemeğinde de öğretmenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, sınavlara hazırlık aşamasında öğretmenlerinin kendileri için elinden gelen çabayı sarf ettiğini ifade etti.

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz”

İftar programı ile öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Çıkrık Öğretmen Hamza Kesman Ortaokulu Müdürü Süleyman Çiçek: “Öğrencilerimizle sadece yemek programında değil, farklı etkinliklerle de sık sık bir araya geliyoruz. Liseye başlayacak olan öğrenciler sınavlara hazırlanıyor. Düzenlediğimiz programda hem onlarla muhabbet ettik hem de öğretmen arkadaşlarımız ile öğrencilerin sınavlara hazırlık aşamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların elinden tutmalıyız. En iyi şekilde eğitim alabilmeleri için özverili bir şekilde çalışmalıyız. Bu noktada emek gösteren, çaba sarf eden ve iftar programımıza katılan tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Ayrıca programımıza desteklerinden dolayı Merve Sultan Kasabı ve Ağar Manavına çok teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Haber: Afyon Kent Haber / Özel Haber

Süleyman Çiçek Çıkrık Öğretmen Hamza Kesman Ortaokulu Afyonkarahisar Afyon Haber Afyon Haberleri Çıkrık Haber