Cem Adrian, MotoFest konserinde Afyonkarahisar'ı coşturdu!

TAKİP ET

Afyon Motofest'de Cem Adrian rüzgarı esti. Dün Mustafa Ceceli konseri ile eğlencenin tavan yaptığı konserde bugünde kendi şarkıları ile dinleyicileri büyüleyen Cem Adrian, Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşattı

Afyonkarahisar MotoFest 2021 festivali kapsamında gerçekleşen konsere ilgi büyük oldu. Sanatçı; şarkıları ile dinleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Konser sırasında Cem Adrian Motofest konser alanındaki sevenlerine ışıkları kapattırarak dinleyicilerin cep telefonlarının ışığını açmasını istedi. 



Gecenin sonunda konser alanını dolduranlara teşekkür eden Cem Adrian tüm Afyonkarahisar’a ve burada konserimize katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Güzel bir konser oldu. Umarım en kısa zamanda tekrardan sizlerle buluşuruz ifadelerini kullandı. 



Yaklaşık iki saat sahnede konser veren Cem Adrian alkışlar eşliğinde konserini sonlandırdı. 



Belediye Başkanı Mehmet Zeybek  tüm coşkusuyla süren festivalde konser alanını dolduran gençlerin eğlencesine ortak oldu.



Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, konser sonrası Uluslararası organizasyonları şehrimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Her alanda olduğu gibi sosyal kültürel faaliyetlerde de Afyonkarahisar hep bir adım önde. Sevdamız Afyonkarahisar, bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. MotoFest’te vatandaşlarımızın coşkusuna ve heyecanına ortak olduk. Festivalin 2. gününde Cem Adrian konseri öncesi gençlerimize seslendik ifadelerine yer verdi.



Haber: Afyon Kent Haber

cem adrian afyon motofest afyon 2021 motofest afyonkarahisar