Çay ve Dereçine Belediye Başkanları Resmen Görevlerine Başladı

TAKİP ET

Yerel seçimlerin ardından Çay Belediye Başkanı seçilen İYİ Partili Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanı seçilen Aykut Okumuş, mazbatalarını alarak dualar eşliğinde görevlerine resmen başladılar.

İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alan Kantartopu ve Okumuş, Meclis Üyelerinden oluşan bir heyetle görevlerine başladılar.

Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, mazbatalarını aldıktan sonra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlk Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile birlikte Çay ve Dereçine Belediye Başkanlığı makam odalarına giderek görevlerine başladılar.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız Muhammet MISIRLIOĞLU ve yöneticilerimiz ile birlikte ÇAY Belediye Başkanımız Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanımız Aykut OKUMUŞ'un mazbata törenlerine katılım sağladık. İYİ Belediyecilik anlayışımızla Çay’ımıza ve Dereçine'mize hizmet etmek için kutlu bir yola çıkan kıymetli Başkanlarımıza ve meclis üyelerimize üstün başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin inşallah. Çaylı ve Dereçineli hemşehrilerime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.