Çay'ın Eski Belediye Başkanı Büyük Birlik Partisi'nden Aday Oldu!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde seçim heyecanı dorukta! AK Parti'den İl Genel Meclisi üyeliği görevini sürdüren Ali Yakut, şimdi de Büyük Birlik Partisi'nin Belediye Başkan adayı olarak sahneye çıkıyor.

İlçenin eski Belediye Başkanı ve halihazırda AK Parti'den İl Genel Meclisi üyesi olan Yakut, 31 Mart 2024 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi çatısı altında yarışacak.

Ali Yakut: AK Parti'den BBP'ye Geçiş

Ali Yakut, daha önce AK Parti'den Çay ilçesinin Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Ancak, aday gösterilmemesi üzerine Büyük Birlik Partisi'ne katılarak Belediye Başkan adayı oldu. Yakut, 10 yıl boyunca ilçenin belediye başkanlığı görevini üstlenmiş tecrübeli bir isim olarak dikkat çekiyor.

BBP İl Başkanlığı'ndan Destek Açıklaması

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Çay ilçesinin eski Belediye Başkanı ve halihazırda AK Parti Çay Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyesi olan Ali Yakut'un partiye katılarak Belediye Başkan adayı olduğu belirtildi. Açıklamada, "Allah utandırmasın. Çay ilçemiz Büyük Birlik Partisi'ne hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

Ali Yakut'tan Açıklama: Çay'ı Geleceğe Taşımak

Ali Yakut, adaylık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, tek amacının esnaf, çiftçi ve tüm Çay halkıyla el ele vererek ilçeyi geleceğe taşımak olduğunu belirtti. Cumhur İttifakı Büyük Birlik Partisi'nden Çay Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Yakut, "Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.