Canser Kuzu seçim çalışmalarını sürdürüyor

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, 14 Mayıs seçimleri öncesi saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.  Kuzu, "14 Mayıs'ta bu zaferlere bir yenisi daha eklenecek. Türkiye Yüzyılı'nda kazanan hem Afyonkarahisar'ımız hem de ülkemiz olacak" dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Milletvekili aday adayı Canser Kuzu, 2002 seçimlerinden bu yana devam eden zafer geleneğinin, bu seçimde de artarak devam edeceğini söyledi.

Mübarek Ramazan ayında olmamız sebebiyle özellikle iftar sofralarına konuk olan Canser Kuzu, gittiği hanelerin komşularını da toplayıp, AK parti hükümetlerinin icraatlarını anlatıyor. Siyasetçi kimliğinin yanı sıra yardımseverliğiyle de tanınan Canser Kuzu, ilimize deprem bölgesinden gelen ailelerle de buluşmaya devam ediyor.

Her kesimden büyük ilgi ve destek gören Canser Kuzu, 2023 seçimlerinin ülkemiz açısından çok büyük önem taşıdığını anlatıyor. 

Bu seçimlerde meselenin AK Parti meselesi değil, Türkiye meselesi olduğunu söyleyen Canser Kuzu; “Hep birlikte 2002 yılından bu güne kadar neler yaptığımızı ve bundan sonra yapacağımızı halkımıza anlatıyoruz. Çünkü AK Parti hükümetleri son 22 yılda yatırımlarda destan yazdı. AK Parti Ülkemizi Güçlü Türkiye haline getirmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin bağrından gelen bir liderdir. Bir siyaset dehası, bir dünya lideridir. Milletimiz kendisi için bu kadar hizmet eden, uykusundan feragat eden, uluslararası arenada en iyi şekilde temsil eden Liderine 14 Mayıs'ta tekrar yetkiyi vererek Türkiye Yüzyılı meşalesini yakacaktır." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında sabahın erken saatlerinden itibaren her bölgeye ziyaretler gerçekleştiren Canser Kuzu, vatandaşlarla görüşüp 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıp tekrar destek istiyor.

Ziyaretleri kapsamında; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Türk Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker’i gün içinde ziyaret eden Canser Kuzu, oda yönetim ve üyeleriyle de görüşerek kendilerinden destek istedi.

Vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra Oda ve STK ziyaretlerini sürdüren Canser Kuzu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürleri’de ziyaret ederek destek aldı.

Canser Kuzu’nun insan odaklı çalışmalarını, devlet, millet ve memleket sevgisini çok iyi bildiklerini söyleyen Serteser ve Mühsürler, “Afyonun gerçekten sizin gibi insan canlısı bir Milletvekiline ihtiyacı var” dediler. 

“Başın düşerse dara, Canser Kuzu’yu ara’

Ziyaretleri kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve yönetimini ziyaret eden Canser Kuzu, Şehit anne ve babaları ile Gazilerle sohbet etti.

Seçim çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren ilk ziyaretini Şehit Aileleri ve Gazilere gerçekleştiren Canser Kuzu, bu defaki ziyaretinde Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan gurur duyacağı sözler işitti.

Dernek binasında hazır bulunan Şehit aileleri ve Gazilere Canser Kuzu’yu tanıtan İsmail Kumartaşlı, dernek olarak her sorunlarına büyük destek veren Canser Kuzu için; “Başın düşerse dara, Canser Kuzu’yu ara’ diyerek Canser Kuzu’yu duygulandırdı.

Her kesimden büyük destek gören Canser Kuzu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

canser kuzu Afyonkarahisar Ak Parti