Canser Kuzu, ikramlıkları kendi elleriyle hazırladı !

TAKİP ET

Afyonkarahisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu boş durmadı

Tüm insanlığı adeta esir alan ve tehlikenin halen sürdüğü korona virüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirler devam ediyor.

İnsanlar evlerine kapanıp, sosyal mesafeyi korurken ve korona virüsüne yakalanmamak adına tüm tedbirleri alırken, insanlar için gece gündüz demeden çalışan,  Sağlık ekipleri, Emniyet Güçleri, Vefa destek gurubu ve diğer kamu görevlileri için Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu'da boş durmadı.
Tedbirler kapsamında, kendi elleriyle hazırladığı ve son derece hijyene uygun biçimde paketlediği ikramlarını, siper başlıklarını ilk olarak Devlet Hastanesi ve 112 Acil Çağrı Merkezindeki sağlık çalışanlarına götüren Canser Kuzu, sosyal mesafeyi koruyarak ikramlarını ve malzemeleri sağlık çalışanlarına teslim etti.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Mehmet Duran ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Dr.Gülsüm Doğan'ı hastanede ziyaret eden Canser Kuzu, sağlık çalışanları için hazırladığı ikramlarını ve siperlikleri teslim etti.

"Sağlık çalışanları için ne yapsak azdır" diyen Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu, elinden geldiği kadar her zaman destek olacağını söyledi. İnsanların bu virüsten kurtulması ve yakalanmamaları için gece gündüz can pare bir şekilde çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Kuzu, 'Rabbim hepinizden razı, yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Dr.Mehmet Duran ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Dr.Gülsüm Doğan, Canser Kuzu'ya bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ettiler.

Kuzu daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr.Serhat Korkmaz'ı da ziyaret ederek ikram ve siperliklerini teslim etti.

EMNİYET PERSONELİNE ZİYARET
İlimiz merkezinde görev yapan ve insanların can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet personelinin de en az sağlık çalışanları kadar bu korona virüsü tedbirleri kapsamında çalıştığını belirten Başkan Kuzu, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz'i makamında ziyaret etti.

Emniyet Personeline teşekkürlerini ileten Kuzu, İl emniyet Müdürü Ali temiz nezdinde tüm personelini kutladı. Kuzu müdür Temiz'e, emniyet personelini dağıtılmak üzere kendi elleriyle hazırlayıp paketlediği ikramlarını ve siper başlıklarını takdim etti.

Canser Kuzu'nun bu davranışı karşısında çok etkilendiğini belirten Emniyet Müdürü Ali Temiz, Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve tüm ekibine personeli adına teşekkür etti.

Gün vefa günü
Olağanüstü hal günlerinde insanların yardımlarına koşan ve gece gündüz demeden çalışan Vefa Destek gurubunu da ziyaret eden Başkan Kuzu, burada bulunan çalışanlara maske, siperlik ve paketlenmiş ikramlarından takdim etti. Kuzu Vefa gurubunun her bir üyesine gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

GARNİZON VE JANDARMA'DAN TEŞEKKÜR
Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte yoğun bir mesai içinde olan Garnizon Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Başkan Kuzu, ilk olarak Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp'i makamında ziyaret etti. Tuğgeneral Alp'e kendi elleriyle hazırladığı ikramlarını ve siperlikleri teslim eden Başkan Kuzu, tüm askeri personele emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Tuğg. Osman Alp ise, Canser Kuzu'ya bu anlamlı davranışı ve ikramlarından dolayı teşekkür ederken, böyle bir hareketin kendilerini çok duygulandırdığını söyledi.

Garnizon ziyaretinin ardından Jandarma Komutanlığına geçen Başkan Kuzu ve yönetimi, Jandarma Komutanı Hamza Çömez tarafından karşılandı. Albay Çömez'e de aynı şekilde ikram ve siperliklerini veren Kuzu, tüm Jandarma teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten ve çok anlamlı hediyelerinden dolayı Başkan Kuzu'ya teşekkür eden Jandarma Komutanı Çömez,bu tür hareketlerin kendilerine ayrı bir çalışma azmi kattığını belirterek, Kuzu'ya defalarca teşekkür etti.

Başkan Kuzu, PTT Çalışanları, Doğalgaz ekipleri gibi diğer kamu kurumlarında görev yapan çalışanları da ziyaret ederek, ikramlarını ve siperliklerini teslim etti.

Kuzu, ziyaretlerinin son günlerinin Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle ikramlarını akşam yenebilecek şekilde hazırlayıp, yanına kolonya, ıslak mendil, şeker ve yasin-i şerifte ekleyip kurum çalışanlarına takdim etti.



canser kuzu