Can Sevim yerli oyuncularına teşekkür etti

TAKİP ET

Selçuklu Belediyesi'ni deplasmanda 84-78 yenerek seride 2-1 öne geçen Afyon Belediyespor'da koç Can Sevim ve takımın deneyimli isimlerinden Ogün Sevinç açıklamalarda bulundu.

Başantrenör Can Sevim, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Çok değerli bir galibiyet aldık. İki kez çok ciddi farkla geriye düşmemize rağmen geri dönmesini bildik. Maçın sonunda da daha çok isteyerek, daha dikkatli savunma yaparak ve hücumda da daha organize olarak oyunda üstünlüğü sağladık. Seri daha bitmedi. 3 galibiyete ulaşmadan hiçbir şey bitmiyor. Ama takım olarak nasıl bir direnç koyabileceğimizi ve nasıl işler başarabileceğimizi göstermiş olduk. Özelikle yerli oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Hepsi inanılmaz mücadele ettiler. Bu geri dönüşün mimarları onlardır bana göre. Çok mutluyuz ancak konsantrasyonumuzu bozmadan pazartesi günkü maça hazırlanacağız” dedi.

  OGÜN SEVİNÇ: ROTASYONUMUZA GÜVENİYORUZ

Mücadelede kritik üçlüklerle galibiyette önemli rol oynayan Ogün Sevinç ise, “Zorlu bir seri oynuyoruz. Zor bir maç daha oynadık. Evimizde kaybettiğimiz avantajı geri aldık. Kazanmamız gereken bir maç daha var. Bu serilerde inişler ve çıkışlar olabilir ama önemli olan sonunu getirebilmek. Rotasyonumuza güveniyoruz. Selçuklu'nun daha çok yorulduğunu düşünüyorum. Pazartesi günü de kazanarak finale yükselmek istiyoruz” diye konuştu. 

 

KAYNAK : BASKETFAUL - FATİH ŞEKER