Büyük Beden Abiye Bluz

TAKİP ET

Bluz, her bayanın dolabında bulunan bir üst kıyafettir. Pantolon, şort ve etek üzerine kullanılabildiği için her bayanın mutlaka bir veya daha fazla bluzu bulunur

Kilolu bayanların kapatması ve gizlemesi gereken bazı fazlalıkları vardır. Bu fazlalıkları dökümlü kumaşlardan yapılmış bluzlarla saklamak mümkündür. Şık ve kaliteli büyük beden abiye bluz çeşitleri arasından vücut yapınıza en uygun olanı seçerek olabildiğince zarif görünebilirsiniz. Genellikle hanımların kiloları bel ve basen kısmında biriktiğinden bluzun uzun olması tercih edilmelidir.

Çeşitleriyle Büyük Beden Bluz Online Satış Ürünleri

Her kilolu bayanın vücut tipi aynı değildir. Bazı hanımların omuzları dar fakat kalçaları geniştir. Bu tipe sahip olan hanımların alt kısmı geniş üst kısmı dar olan modelleri düşünmelidir. Renk olarak bluzda koyu renklerin hakim olması daha zayıf gösterecektir. Büyük beden abiye bluz çeşitleri arasında yakası geniş olup hafiften V kesimi bulunan ve alt kısmı geniş olan modeller bulunmaktadır. Şifon tarzı dökülen kumaşlara öncelik verilmelidir. Kalçaları dar fakat omuz kısmı geniş olan hanımların ise bluzda en çok dikkat etmesi gereken husus oval boyun çizgisinin olmasıdır. Ebsumu sayfasında abiyeler sizleri bekliyor!

büyük beden abiye bluz