Bursaspor Teknik Direktöründen pas tepkisi

TAKİP ET

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, takımın çok çok ve kolay pas sorunları yaptığına ilgi çekerken, kadro planlarını tahtanın açılıp açılmamasına göre iki türlü yaptıklarını dile getirdi.

Yılport Samsunspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasının sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, oyunu iki değişik şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi

İlk yarı daha dengeli bir oyun olduğunu ifade eden Er, “ Biz önde kapattık. Rakibimizin de pozisyonları var. Penaltı da kaçırdılar. İkinci yarı çok yanıt veremedik açıkçası. Tabii ki bunun namacıylalerini biliyoruz biz. Rakibimiz çok çok aktarma yaptı ve daha hazır görünüyorlar bize göre. Bizim eksiklerimiz var bunu biliyoruz. İlk hazırlık karşılaşmamızda da şunlar vardı. Çalışmaya devam edeceğiz, genç bir takımız. Lig başlayıncaya kadar en hazır duruma gelmeye çalışacağız” dedi.

Karşılaşmanın ikinci %50 sinde çok çok pas hatası yaptıklarına ilgi çeken Mustafa Er, “ Bu civarda bunu kaldırmak olası değil. Çok kolay pas sorunları yapıyoruz. Topun peşinden kazanmak amacıyla çok efor sarf ediyoruz. Bu da yorulmamıza namacıyla oluyor. Bunların hepsini çalışıp düzeltmeye çalışacağız” diye konuştu.

Genç oyuncuların daha çok çalışması gerektiğine işaret eden Er, “Burada 2003,2004 ve 2005 doğumlu gençler var. Aramıza katılan genç oyuncular var onlar da gelişecek” dedi.

Planlarını aktarma tahtasının açılıp açılmamasına göre yaptıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, “İki türlü de sezon başından beri plan yapıyoruz. Mevcut kadronun kalmasını bu yüzden B Planı olarak istiyorduk. Tahta açıldığı takdirde de lüzumlu takviyeler ona göre yapılacak” açıklamasında bulundu.