Bursa'da mezarlık ziyaretçilerine kasa kasa çiçek dağıtıldı

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Hamitler, Erdoğanköy ve Hasköy Kent Mezarlıklarında ziyaretçilere 3 bin 125 kasa çiçek dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi, kurban bayramında yakınlarının kabirlerini ziyaret eden Bursalılara bedava kasa kasa begonya çiçekleri dağıttı. Tarım AŞ ile bir arada organize edilen dağıtımda çiçekleri alan vatandaşlar, yakınlarının kabirleri üstüne özenle dikti.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın mezarların daha bakımlı ve temiz duruma gelmesini sağlamak hedefiyle erken saatlerde başladığı faaliyete vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bursa Kent Mezarlığı’nın yanı sıra Erdoğanköy ve Hasköy Kent Mezarlığı ile Alacahırka, Pınarbaşı ve Emirsultan, mezarlıklarında yapılan etkinlikte toplam 3 bin 125 kasa çiçek dağıtılmış oldu.

Çiçek dağıtımında vatandaşlarla sohbet eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan, Bursa çapında bütün mezarlıkların bayram ziyaretleri amacıyla özenle hazırlandığını hatırlatarak, yurttaşların huzur ve itimat içersinde kabir ziyaretlerini gerçekleştirebileceklerini söyledi.