Bursa Büyükşehir Belediyesi her yerde

TAKİP ET

Yangın, sel, deprem, heyelan gibi natural afetlerde lüzum araya girmek ekipleri lüzumse de sosyal desteklerle anında yardım etmeye koşan Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin son olarak Arhavi'deki sel felaketinde vazife alan 6 personeli Bursa'ya döndü.

Başkan Aktaş, Arhavi'de cansiperane bir şekilde vazife yapan BUSKİ personelini tebrik etti.

Bursa'yı geleceğe taşıyacak projeleri yaşama geçirirken, bilhassa natural afetlere müdahale etmek ve sosyal destekler konusu ile ilgili Türkiye'ye misal olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, felaketler yaraları sarmaya devam ediyor. Halen Antalya ve Muğla'da devam eden yangınlara 20'den çok vasıta ve 50'den çok personelle araya girmek eden Büyükşehir Belediyesi, sel sularına maruz kalan Artvin Arhavi'de 8 gün süren çalışmanın yaşamın normalleşmesi ile Bursa'ya döndü.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın yardımseverliğini en iyi şekilde gösteren 6 personeli tarihi belediye binasında ağırladı. Başkan Aktaş, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç'in de katıldığı ziyarette, Arhavi'de vazife alan personeli kutladı ve teşekkür plaketi verdi. Halen ülkenin güney hattında yangınların devam ettiğini anımsatan Başkan Aktaş, "Bölgede 20'den çok aracımız ve 50'den çok personelimiz yangınlara müdahale ediyor. Bursa hayırsever ve bereketli bir şehir. Devletimiz, belediyeleriyle, mahalli yönetimleriyle işbirliği içinde en kısa sürede yaşamı normalleştirdi" dedi.