Burcu Köksal mal varlığını kamuoyuyla paylaştı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 31 Mart seçimlerinden önce verdiği sözü tutarak mal varlığını kamuoyuyla paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarlı hemşehrilerine mal varlığını duyuran Başkan Köksal, şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Başkan Köksal'ın açıklamasında, "Değerli Afyonkarahisarlı Hemşehrilerim, Seçimlerden önce söz verdiğim gibi mal varlığımı sizlerle paylaşıyorum. Hemşehrilerim, kendi seçtiği Belediye Başkanına güvenmeli ve inanmalıdır. 'Şeffaf Belediyecilik Başkanlık makamından başlar' anlayışıyla çalışacağımın bilinmesini ister saygılar sunarım" ifadelerine yer verildi.

Şeffaf Yönetim Anlayışıyla...

Başkan Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nin şeffaf yönetim anlayışıyla hareket edeceğini belirterek, mal varlığını belediyenin girişindeki panoya asarak, bu taahhüdünü pratiğe döndürdü. Belediye Başkanı, "Afyonkarahisar Belediyesi’nin her türlü icraatının, her türlü ihalesinin ve satın almasının kamuoyu ile paylaşılacağını" da ifade etti.

Adaletli Hizmet İlkesi

Başkan Köksal, şehrin gelirlerini doğru ve adil bir şekilde kullanarak hemşehrilerin her kuruşunu değerlendireceklerini vurgulayarak, "Belediyenin gelirlerini doğru yerde kullanarak hemşehrilerimizin bir kuruşunu dahi çarçur etmeden adaletli bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğiz" diye konuştu.

burcu köksal