Boyasız Göçük Düzeltme

TAKİP ET

Aracınızda ufak tefek göçükler mi var? Hiç dert etmeyin.

Aracınızda ufak tefek göçükler mi var? Hiç dert etmeyin. Boyasız göçük düzeltme sayesinde küçük bir maliyetle kısa zamanda düzeltiyoruz. Aracınızda bulunan göçükleri, doldurma veya yeniden boyamaya gerek kalmadan aracınızdan çıkarırız, hasarı düzeltmek için gereken maliyeti ve zamanı büyük ölçüde azaltır.

 Boyasız Göçük Düzeltme Nedir?

Boyasız göçük düzeltme, bir göçük etrafındaki metali, boyayı fabrika dış yüzeyini bozmadan orijinal durumuna geri döndüren bir işlemdir. Boyasız göçük düzeltme, boyayı etkilemeden hasarlı bölgeyi arkadan yeniden şekillendirmek için özel bir takım alet ve teknikler kullanarak bir aracın boyalı sac panellerinden küçük oyukların yönelik bir yöntemdir. Boyasız göçük düzeltme teknikleri genellikle boyaya zarar vermeyen onarımlarla sınırlıdır. Boyasız göçük düzeltme, hem alüminyum hem de çelik panellerde kullanılabilir,

 Faydaları Nelerdir?

En önemli fayda, kalitedir ve fabrika boyasının bozulmamasıdır. Orijinal fabrika boyasında bozulma olmadığından, taşlama, dolgu maddesi veya astar gerekli değildir. Bir aracın fabrika kaplamasının üzerine yeni boya uygulamak, bir aracın yeniden satış değerini önemli ölçüde azaltır; bu nedenle bu işlem, orijinali sağlam bir şekilde koruduğu için oldukça faydalıdır.

Boyasız göçük düzeltme, bir araç sahibinin yeni parçalar veya boya satın almasını gerektirmez ve bu da onu ekonomik bir karar haline getirir. Zaman tasarrufu yine başka bir avantajdır. Geleneksel bir onarım, yeni parçalar veya yeni boyalar için bir dizi adım ve bekleme süresi gerektirir. Birçok ezik bir saatten daha kısa sürede onarılabilir. 100 çevre dostudur. Bu işlemde hiçbir kimyasal madde veya başka toksik madde kullanılmaz boya kullanımını olmadığı için, oto kaportaları atmosfere giren zararlı kimyasalların miktarını azaltır

Beceri Gereklidir

Boyasız göçük onarımı konusunda uzman olmak önemlidir. Bu sadece ezikleri bulma ve onları dışarı çıkarma meselesi değil. Teknik, ezikleri bile tespit edebilmek ve bunları doğru bir şekilde ölçebilmek için keskin bir göz gerektirir. Uzman ekibimiz tarafından aracınız işlem öncesi florasan ışıklar altında, hasarların boyutu araç sahipleri ile birlikte incelendikten sonra müşterilerimize hasar hakkında daha sağlıklı bilgi vermekteyiz. Hayatınızı kolaylaştırmak ve araç yatırımınızın değerini korumak için buradayız! Hizmet ve hasar tespiti için sizleri bekliyoruz.