Boşanma Saatine Kala Dehşet: Adliye Bahçesinde Eşini Bıçaklayarak Öldürdü!

TAKİP ET

İzmir'de iki çocuk annesi bir kadın, adliye bahçesinde boşanma davasına sadece dakikalar kala eşi tarafından bıçaklandı. Pek çok kişinin şahit olduğu bu dehşet anları sonrasında tüm müdahalelere rağmen genç kadın hayatını kaybetti.

İzmir, korkunç bir olayın merkezi oldu. İki çocuk annesi olan 23 yaşındaki bir kadın, boşanma davası öncesinde eşi Alaattin Keçkin tarafından adliye bahçesinde bıçaklanarak öldürüldü. Hastaneye kaldırılan genç kadın, hayatını kaybederken bu trajik olay, şok etkisi yarattı.

Kanlı olay, İzmir Seferihisar Adliyesi'nde meydana geldi. Bir süre boyunca eşi Alaattin Keçkin ile yaşadığı ailevi sorunlardan ötürü boşanma davası açan genç kadın, eşinin barışma teklifini reddetti. Bu sabah, boşanma davasına dakikalar kala Alaattin Keçkin, eşi Neşe Keçkin'i adliye bahçesinde bıçaklayarak ağır yaraladı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı haliyle hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın faili Alaattin Keçkin, suç aleti ile birlikte polis tarafından gözaltına alındı. Bu olayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.

Alaattin Keçkin Neşe Keçkin Neşe Keçkin cinayet adliye boşanma