Borç Tartışması Cinayete Dönüştü: Erdek'te Dehşet Veren Olay

TAKİP ET

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, borç meselesi nedeniyle ortaya çıkan bir tartışma, korkunç bir cinayete dönüştü. 28 yaşındaki Batuhan Edis, 39 yaşındaki arkadaşı Onur Arıca'yı bıçak ve baltayla öldürdü. İşte olayın detayları...

Cinayet Atatürk Mahallesi'nde Meydana Geldi

Olay, dün akşam saatlerinde Erdek'in Atatürk Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Batuhan Edis, kendisine olan borcunu tahsil etmek üzere Onur Arıca'nın evine gitti. Ancak bu ziyaret, kısa sürede bir tartışmaya dönüştü.

Tartışma Kavgaya Evrildi, Arıca Hayatını Kaybetti

Borç meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Edis, cebindeki bıçakla Arıca'ya saldırdıktan sonra sokaktaki bir evin önünden aldığı baltayla da saldırısını sürdürdü. Onur Arıca, ağır yaralı bir şekilde yerde kalırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Harekete Geçti

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Onur Arıca, maalesef kurtarılamadı. Arıca'nın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, kaçan şüpheli kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Yaşanan bu dehşet veren olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Cinayetin detayları, deliller ve olaya karışan şüphelinin ifadesi doğrultusunda soruşturma sürdürülmektedir