Bolvadin Termal Spor Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğa koşuyor

TAKİP ET

Belediye Bolvadin Termal Spor bu yıl üçüncü kez katıldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) de şampiyonluğa koşuyor.

Belediye Bolvadin Termal Spor 2021-2022 sezonunda oynadığı güzel futbolla liderliğini devam ettiriyor. Bolvadin Termal Spor oynadığı 12 karşılaşmada 9 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 30 puan topladı. Bolvadin ekibininin en yakın takipçisi 24 puan ile Tire 2021 FK takip ediyor.

Belediye Bolvadin Termal Spor Kulübü yönetimi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 

BU FIRSATI KAÇIRMAYALIM!
Malumunuz ilçemizin güzide kulübü Belediye Bolvadin Termal Spor bu yıl üçüncü kez katıldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) de şampiyonluğa koşuyor. Takımımız geçtiğimiz yılın ikinci devresinden itibaren yenilmiyor. 15 maçtır mağlup olmayan ekibimiz son 7 haftası kalan ligde grubunu en yakın takipçisine 6 puan farkla namağlup lider götürüyor. İnşallah bu grubu lider tamamlayacağız gibi görünüyor. Maşallah diyelim.

ŞİMDİ NE OLACAK? 
Biz bu grubu lider bitirince hayalimiz olan 3. Lige yani profesyonel liglere çıkabilecek miyiz? Cevabımız maalesef hayır. Daha 2 maç oynayıp biz gibi grubunu lider bitirmiş 2 takımdan puan almak ve bu 3’lü play-off grubundan da lider çıkmamız gerekiyor. 

PEKİ BU MÜMKÜN MÜ?
Tabi ki mümkün. Diğer grupların muhtemel birincilerini tanıyoruz ve onları geçmememiz için hiçbir sebep yok. Üstelik bu maçlar ligin hemen ardından tarafsız bir sahada ve bir haftalık bir sürede hemen tamamlanacak. Kısacası 3. lig kupasının bir kulpunu tuttuk sayılır. 3. Lige çıkmak İçin yıllardır mücadele eden ve milyonlarca lira harcayan kulüpler var, İller var, büyük ilçeler var. Bolvadin’imizin bu kadar kısa sürede, çok az bir maliyetle bu seviyeye gelmesi gerçekten çok güzel. Türkiye spor kamuoyunda takdir toplayan bir gelişme. İnşallah tamamına erdiririz. 

ŞİMDİ NE YAPMALIYIZ?
Madem grubu lider bitirme şansımız yüksek o zaman bir an evvel grup maçları için takımımıza takviye yapmalıyız. Kalemiz, savunmamız ligin üzerinde bir seviyede. Orta saha oyuncularımız ve forvet bölgemiz bir kaç takviye ile güçlendirilirse biz 3. lige çıkarız. 

TRANSFER İÇİN SON GÜN 4 MART
Bunun için amatör ara transfer döneminin son günlerini iyi değerlemeliyiz. Ara Transfer 4 Mart’ta bitiyor ve yaklaşık 10 gün gibi kısa bir zamanımız var. Bu süreyi geçirirsek transfer şansımız bir daha olmaz.

MADDİ DESTEK ŞART
Belediye Başkanımız Fatih Kayacan, Sponsorumuz Bolgiysan A.Ş. ve Bolvadin Termal Tesisleri kulübün büyük maddi külfetini hep karşıladılar. Bunun için elinden gelenin fazlasını yaptılar. Şimdi bu 2-3 ek transfer için taraftarın ve Bolvadin’li iş insanlarının taşın altına elllerini koymalarını bekliyoruz. Ayrıca tüm taraftarlarımızdan ve Bolvadin halkından büyük küçük fark etmez imkanları ölçüsünde maddi destek bekliyoruz. Bu destek Bolvadin’i bir üst lige taşımaya yetecektir. Bu fırsatı kaçırmamayalım  ÇÜNKÜ BAŞKA BOLVADİN YOK ifadelerine yer verildi.


 

bolvadin termal spor bolvadin termal spor puan durumu bolvadin termal spor facebook belediye bolvadin termal spor