Bolvadin'de Şiddetli Yağış Zor Anlar Yaşattı - Bolvadin Haberleri

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında kaldı. Bolvadin'de sabah saatlerinde başlayan yağmur yağışı bir süre sonra etkisini arttırdı.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında kaldı. Bolvadin'de sabah saatlerinde başlayan yağmur yağışı bir süre sonra etkisini arttırdı.
Şiddetli yağmur yağışı yer yer doluya çevirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise çareyi açık iş yerlerine sığınmakta buldu. Yaklaşık bir saat süren şiddetli yağmur nedeniyle yollarda su akıntıları oluştu. Sabah saatlerinde aniden bastıran sağnak yağış cadde ve sokakları dereye döndürdü. Yağış nedeniyle semt pazarında tezgahlar sular altında kalırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yaklaşık bir saat devam eden yağış ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Belediye ekiplerinin çalışmaları sonuncu taşkın yaşanan bölgelerdeki olumsuzluklar giderildi. >>> İlyas Kaan TAYTAK
 


Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında kaldı


Bolvadin'de sabah saatlerinde başlayan yağmur yağışı bir süre sonra etkisini arttırdı.


Şiddetli yağmur yağışı yer yer doluya çevirdi

bolvadin şiddetli yağış