Bolvadin'de Cinayet !! Kavgayı ayırmak isterken canından oldu !

TAKİP ET

Bolvadin Haber: Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen 37 yaşındaki Serdal Cengiz tabancayla vurularak öldürüldü.

Bolvadin Haber: Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen 37 yaşındaki Serdal Cengiz tabancayla vurularak öldürüldü.

Üzücü olay, dün saat 23.00 sıralarında Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi Özburun beldesinde meydana geldi. caddede bekleyen bir grup hareket halindeki bir otomobili durdurup, içinde kimliği öğrenilemeyen 2 kişi ile bilinmeyen sebeple tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada yakındaki bir parkta oturan Serdal Cengiz de sesleri duyup, kavgaya karışanları ayırmak için müdahale de bulundu.

Bunun üzerine gruptan bir şahıs yanında bulunan tabanca ile Serdal Cengiz'e ateş açtı. Serdar Cengiz kan içinde yere yığılırken, kavgaya karışanlar ise olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye Bolvadin jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Serdar Cengiz, ambulansla götürüldüğü Bolvadin Devlet Hastanesi'nde hayata veda etti

Kavgaya karışan 5 şahıs jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı. 

OLAY SONRASI SERDAL'IN ARKADAŞLARI SOSYAL MEDYADAN ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI 

İnna lilahi ve inna ileyhi raciun emeği üstümde bulununan yalan dünya için bir dedigimi iki dedirtmeyen gece gündüz de olsa hep mücadele eden kardeşim benim benim için kardeş kadar değeri olan kardeşim mekanın cenet olsun hiç böyle olmadı bizi ansızın bırakman peyganber efendimize komşu olursun inşallah

Allah rahmet eylesin Serdar ağam. Neşe kaynagimizdin. Hep güldürmeyi bilirdin. bu sefer ağlattın. Ruhun şad olsun...
 

Mekanın cennet olsun arkadaşım