Bolvadin'de başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor

TAKİP ET

Bolvadin'de Cadde ve sokaklarda sürü halinde dolaşan başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor,

Bolvadin'de sokaklarda başıboş dolaşarak yoldan geçen araçlara saldıran köpekler, bölge esnafını da tedirgin ediyor. Başıboş halde gezen köpekler vatandaşların korkulu rüyası haline geldi.

Bolvadin ilçe merkezini mesken edinen sürü halinde gezen sokak köpekleri yetkililer tarafından hiçbir tedbir alınmadığı için vatandaşların özellikle de küçük çocukların korku dolu anlar yaşamasına sebep oluyor. İlçede çarşı merkezi, kalabalık caddelerinden olan istasyon ve bekirağa caddelerinde ve birçok sokakta sürü olarak dolaşan köpeklerin özellikle küçük çocuklar ve kadınlar için büyük tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar, "Bolvadin’de başıboş gezen sokak köpekleri çocuklarımız açısından ciddi anlamda tehlike oluşturuyor. Gece ve gündüz fark etmeksizin cadde ve sokaklarda gruplar halinde gezen köpekler özellikle de kadınlar, yaşlılar ve çocuklar açısından büyük sorun oluşturuyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

İlçenin hemen her yerinde sayıları gün geçtikçe artan başıboş köpeklerle ilgili Bolvadin Belediyesi yetkililerinin köpekleri toplamasını istedi.