Bolvadin Belediye Başkanı Çalışanının Nikahını Kıydı
Başkan Derviş Aynacı, yoğun programına rağmen belediye personeli Ekrem Günday ve Ayşe Türker'in nikahını kıymak için Ankara'dan Bolvadin'e hızla döndü. Bu özel jest, çiftin mutluluğunu perçinlerken, Başkan Aynacı'nın çalışanlarına verdiği değeri gösterdi.
Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, belediye çalışanı Ekrem Günday ile Ayşe Türker'in nikahını şahsen kıyarak takdire şayan bir jest yaptı. Başkan Aynacı, oldukça yoğun olan programına rağmen nikah törenine yetişebilmek adına Ankara'daki resmi temaslarını hızla tamamlayarak Bolvadin'e geri döndü.
Ankara'dan Bolvadin'e Mutluluk Köprüsü
Başkan Aynacı, aynı gün öğle saatlerinde Ankara'da bir Bolvadinli hemşehrisinin nikah törenine katılım sağladı. Ardından belediye personeli Ekrem Günday'ın nikahını bizzat kıyma isteği üzerine programını süratle bitirerek Bolvadin'e dönüş yolculuğuna çıktı. Bu durum, Başkan Aynacı'nın ekip arkadaşlarına gösterdiği derin saygı ve önemin somut bir örneği oldu.
Nikah Töreninde Samimi Anlar
Nikah töreninde konuşma yapan Başkan Aynacı, "Ekrem bizim kardeşimiz, belediyemizin bir parçası. Bu özel gününde yanında olmayı, nikahını şahsen kıymayı arzu ettim. Ankara'daki programın ardından vakit kaybetmeden yola koyulduk ve çok şükür yetişmeyi başardık" ifadelerini kullandı. Başkan Aynacı'nın bu içten yaklaşımı, törende bulunanlarda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
Ekrem ve Ayşe Çiftinin Mutluluğu
Ekrem Günday ve Ayşe Türker çifti, nikah töreninde büyük bir sevinç yaşadı. Başkan Aynacı, çiftin mutluluğuna ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nikah töreni, çiftin bir ömür boyu sürecek mutluluk dilekleriyle son buldu.