BOLDAV'DAN KINAMA MESAJI

TAKİP ET

İSRAİL'İN GAZZE'DE YAPTIĞI KATLİAMI ŞİDDETLE KINIYORUZ.!

İsrail’in, Gazze sınırında barışçıl gösteriler düzenleyen Filistinlilere yönelik orantısız güç kullanarak çoluk, çocuk, yaşlı, kadın demeden yapılan bu insafsızca saldırı ve katliamlarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. 


Gazze sınırında İsrail tarafından açılan ateşlerde aralarında çocukların da olduğu 55 Filistinli’nin yaşamını yitirmesine 2 binden fazla Filistinli de yaralanmasına sebep oldu.

Ne yazık ki, bu acımasızca İsrail saldırılarına başta Birleşmiş Milletler (VN), Avrupa Birliği, İslam ülkeleri, dünya devletleri ve onların liderleri sessiz kalarak, taraflı, basiretsiz ve acizliklerini bir kez daha sergilemişlerdir ve acilen sonuç alma gayretiyle devreye girmeleri lazımdır. Kan üzerinden çıkar sağlamak isteyen İsrail ve destekçilerinin, hevesleri kursaklarında kalacaktır. 

Şu yaklaşan mübarek Ramazan’ın yüzü suyu hürmetine, İsrail askerlerince Filistin Gazze’de devam eden bu hunharca katliamların, masum insanlara yapılan eziyet ve işkencelerin biran evvel durmasını, durdurulmasını, ateşkes ilan edilmesini temenni ediyoruz.

İsrail saldırılarında Gazze’de hayatlarını kaybeden bütün Filistinli kardeşlerimize başsağlığı diliyor, Allah rahmet etsin diyor, mekanları cennet olsun, geride kalan akraba ve yakınlarına Allah sabır versin.