Boldav'dan Finansal Okuryazarlık konulu söyleşiye davet

TAKİP ET

Boldav, bireylerin finansal konularda bilinçlenmesini, sağlayarak, sürdürülebilir kalkınma sürecine katkıda bulunmak amacı ile söyleşi düzenliyor

Boldav yaptığı açıklamada, Amacımız bireylerin finansal konularda bilinçlenmesini, sağlayarak, sürdürülebilir kalkınma sürecine katkıda bulunmaktır. Bu söyleşideki hedefimiz ise; Bütçe, tasarruf, birikim, harcama, finansal hak ve yükümlülüklerini konularında bilgi vermek ve Finansal okuryazarlık hakkında toplumda bilinç oluşturulmasını sağlamaktır.

 

Zira küçük tasarruflar büyük birikimlerin öncüsü olup, yatırımlara ve istihdama dönüşmesi iktisat alışkanlıklarımızdan başlayarak büyür ve  gelişir. Bu alışkanlıklarımız şahıslarımız ve şirketlerimiz için bir kârlılık oluştururken aynı zaman da Ülkemize de katma değer oluşturduğu da bir gerçektir.

 

BOLDAV; Bolvadinliler Dayanışma Vakfının,  Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odamızın lokomotif temsilcileri ile Ahilik Ahlâkının temsilcileri olan Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın birlikte, organizasyonuyla gerçekleştireceği Finansal Okur Yazarlık söyleşisine sektör üyesi ve tüm Bolvadinli hemşerilerimiz ve Afyonkarahisar'lı vatandaşlarımız davetlidir denildi. 

 

Konuşmacı Öğr.Gör.Mehmet Akif ÇAKIRER


Tarih: 19.10.2019 Cumartesi


Saat: 20.30


Yer : Bolvadin Belediyesi Nikah Salonu

 

BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI