BOLDAV BURS BAĞIŞ KAMPANYASINA DAVET

TAKİP ET

'BOLVADİNLİ ÖĞRENCİMİZE BURS VER BÖYÜK ADAM OLSUN'

Vakfımızın sosyal yardım faaliyetleri içerisinde en önemli kalemlerinden birisi olan, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek burslardır. Öğrenci burslarına uzun bir süredir ara vermesine rağmen Yönetim Kurulu’muz “Bolvadinli Öğrencimize Burs ver Böyük Adam Olsun” sloganıyla hayırsever hemşerilerimizin, dostlarımızın ve tüm Türkiye'nin yapacakları bağışlarla BOLDAV Yönetimi olarak Ülkemizin geleceği siz ‘’ Aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür ’’gençlerin yetişmelerine yardımcı olacak “Burs Bağış kampanyası”nı başlatmaktan dolayı mutluluk duymaktayız.


Bolvadinliler Dayanışma Vakfı; başlattığı “Bolvadinli Öğrencimize Burs ver Böyük Adam Olsun” sloganıyla yüksek tahsil yapan gençlerimize, eğitimlerine katkı amaçlı burslar vermek için Burs, Serbest Bağış, Fitre Zekat Vs. yardımlarınızı gönül birliği yaptığımız hayırsever hemşerilerimiz ve Tüm Türkiye’deki dostlarımızı bağış yapmaya davet ederek yardımınızı istiyoruz.

“Yardımlaşma ve dayanışma, bir toplumun gelişmesi için en güzel vesiledir” KESLER

Kişi ve kuruluşlar BOLDAV Vakfı’na burs bağışı yapabilmektedir. Vakfın Burs Yönetmeliği çerçevesinde öğrencilere burs sağlanmaktadır. İsteyen herkes arzu ettiği miktarda bağış yapabilmektedir. Böylece tek başına burs verme imkanına sahip olmayan vatandaşlarımızında ihtiyacı olan gençlerimize destek olması mümkün olmaktadır.

Öğrencilerimizin müracaatları her yıl eğitim öğretim sezonu başında alınmakta ve Yönetim Kurulu’nca, tek tek değerlendirimektedir. Gerçek ihtiyaç sahibini bulabilmek amacıyla eleme yapılırken oldukça dikkatli davranılmaktadır.Eğitimi devam eden öğrencilerimizden talep edeceğimiz transkript bilgileriyle sınıf veya ders geçmede başarısız olan, öğrenciliği herhangi bir sebeple sona eren ve normal süresinde mezun olan öğrencilerin bursları durdurulacaktır. Bu sayede burs alan öğrencilerimizin mezun oluncaya kadar bursları kesintisiz devam ettirilmektedir.
Son yıllarda Başbakanlık tarafından, ödenen burs ve öğrenim kredilerinin hem miktarında, hem de verilen öğrenci sayılarında artışlar sağlanmıştır. Her şeye rağmen özellikle yüksek öğrenim öğrencilerimizden maddi imkansızlık içerisinde okumaya çalışan çok öğrenci bulunmaktadır.

“Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez” MEVLANA

Vakfımız, bugüne kadar olduğu gibi, imkanlarının elverdiği ölçüde, burs vermeye devam edecektir. Burslarımız, her yıl eğitim ve öğretim faaliyetinin devam ettiği, Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında olmak üzere 9 ay üzerinden ödenecektir. Miktar ise, Yönetim Kurulumuzca 150 TL olarak belirlenmiştir.

** Not: 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerimize Ekim-haziran ayları arasında  9 ay burs ödenecektir

Vakfımızla gönül birliği yapan hayırsever hemşerilerimiz ve Tüm Türkiye’deki dostlarımızdan gelecek “Burs, Serbest Bağış, Fitre Zekat vs.” yardımlarınız için burs hesap numaramız açtırılmış olup hesaba gelen tüm bağışlar sadece evlatlarımızın eğitiminde kullanılmak üzere toplanılacak ve BOLDAV Burs Fonu Sistemi dahilinde bir ödeme planıyla öğrencilere EFT ile gönderilecektir

AZ OLSUN, DÜZENLİ OLSUN, BEREKETLİ OLSUN...

“Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir”

Küçük ama düzenli desteğiniz, Bolvadinimizin Eğitim neferleri öğrencilerimiz için yaptığımız çalışmaların sürekliliğini sağlar.

BOLDAV burs fonuna düzenli yada bir kerelik bağış yapmak mümkündür ve Yapılacak Bağışlar için herhangi bir alt ve üst sınırı bulunmamaktadır. Bir bağışçı istediği kadar öğrenciye burs bağışı yapabilir.

Örneğin aylık 50 TL gibi küçük bir miktarda düzenli olarak bağışta bulunarak, BOLDAV burs fonunun güçlenmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Dilerseniz ayda 150 TL bağış yaparak hem bir Bolvadinli öğrencimizin eğitimine burs desteği sağlayabilir, hem kendi adınıza veya hatırasını yaşatmak istediğiniz bir kişi adına burs fonu oluşturabilirsiniz

BOLDAV burs fonu’nda farklı bağışçıların katkılarıyla biriken her 1350 TL, Bolvadinli bir öğrencimize bir yıllık bursu olmaktadır.

Bütçenize uygun dilediğiniz miktarı belirleyerek, çalıştığınız bankanıza veya internet bankacılığı hesabınızdan aylık bağış talimatını verebilirsiniz;

İmam-ı Süyûtî hazretleri buyuruyor ki :
“SADAKA fakire verilirse 10 misli, âmâ ve âcize verilirse 70 misli, yakın akrabaya verilirse 1000 misli, ana babaya verilirse 10 000 misli, TALEBE(öğrenci) ve âlime verilirse 1.000.000(milyon) misli mukabele eder.