BODUR ; TÜM KURUMLARIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

TAKİP ET

Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, tüm kurumlarla işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Jandarma  Alay Komutanı Hamza  Çömez ile  Polis  Moral Eğitim  Merkezi Müdürü Şeref Karakaya’yı ziyaret eden  Başkan Bodur, Başkan olarak, tüm il müdürlerimiz ile devletimizin tüm güvenlik müdürleri ile  diyalog içinde olacağız. Amacımız, belediye-bürokrasi işbirliğinin  en güzel örneklerinden biri  olarak anılmaktır”  diye konuştu.

 

Emniyet  Müdürü Gürsel Yıldız’a ziyaretinde konuşan Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur “Değerli  Müdürümüz  Gürsel Yıldız, cana  yakın insan canlısı bir müdürümüz. Bizim Byaat olarak güvenlik sorunumuz yok. İlçemizdeki tüm polislerimiz ile işbirliğimiz var. Bu  nedenle  Gürsel Müdürümüze ayrıca  teşekkür etmek istiyoruz”  dedi.

 

Bayat Belediye Başkanı Bodur, daha sonra Jandarma  Alay Komutanı  Hamza Çömez’i ziyaret etti.  Askerimizin her türlü  derdi bizim derdimizdir. Her zaman güzel diyaloglar kurmak istiyoruz diyen Başkan Bodur, “Jandarma  Alay Komutanımız Sayın Çömez  ile istişare etme imkanımız oldu. İlişkilerimizi  daha da arttırmak istiyoruz” dedi.

 

Başkan Halil İbrahim Bodur daha sonra  Polis Moral Eğitim  Merkezi  Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şeref Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Güzel bir sohbet havasında geçen  ziyarette, çeşitli  konular istişare edildi.

 

Bayat Belediye Başkanı Halil  İbrahim Bodur, bütün kurumları  tek tek ziyaret ederek istişarelerini  sürdüreceğini  söyledi.