Bluz Fiyatları 2020

TAKİP ET

Çok güzel şık bir pantolon aldınız ve bu pantolonu aynı şekilde şık bir bluz ile kombinleyebilir, bütün gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Her zaman her mekânda kullanabileceğiniz bir kıyafettir bluz. Sahil kenarında mini şort üstüne spor bir bluz giyebilir hem rahat hem şık olabilirsiniz. Üstelik rahat ve dikkat çekici gözükürsünüz. Pikniklerde, arkadaş toplantılarında, özel günlerde, plajlarda, gece eğlencelerinde, özel yemeklerde veyahut arkadaşlarınız ile kutladığınız özel günlerde bir bluz sizin için hayat kurtaran parça olabilir. Burada tek önemli olan konu güzel kombin etmektedir. Arkadaşınızın doğum günü var anlamlı ve kullanışlı bir hediye arıyorsunuz, ama aklınıza bir şey gelmiyor. Bu durumda da hediye alacağınız bir bluz hayatınızı kurtarır. Sizi ne hediye alsam derdinden kurtaran ve karşı taraf için anlam taşıyan mükemmel bir hediyedir. 

Bluz Modelleri

İsteğinize ve kullanım alanına göre tercih edebileceğiniz bir çok farklı bluz modelleri bulunmaktadır. Abiye bluz modelleri, düğüne gidiyorsunuz ama ağır abiye elbise giymek istemiyorsunuz. İşte burada bir etek ve bir abiye bluz sizi düğünün en çekici goZ alıcı bayanı yapıyor. Yaz aylarında toplantılarınız da, günlük hayatınızda kullanacağınız askılı bluzlar, şifon bluzlar vardır. Kış mevsiminde ise farklı modellerde triko bluzlar ve üzerine güzel hırkalar kullanabilirsiniz. Her mevsime uygun bluz modelleri bulunmaktadır. İstediğiniz renk istediğiniz tarz ve model. Yeter ki siz kombinizi tasarlayın. Pera Club ile istediğiniz gibi bluz bulmak çok kolay.