Biz Anadoluyuz Dostluk ve Kardeşlik Gezisinde dikkat çekti

TAKİP ET

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin 'Biz Anadoluyuz Dostluk ve Kardeşlik Gezisi' önemli bir buluşmaya sahne oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile bir arada TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammed Müfit Aydın, Refik Özen, Osman Mesten, Zafer Işık ve Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur’un yer aldığı heyet, Muş programında müzikte mükemmellik olarak tanınan ‘absolut kulağa’ sahip Bager Çalışcı’yı Nadaslık Köyü’ndeki evinde ziyaret etti. Evinin bahçesinde Bursa heyetine mini bir resital yayınlayan Bager, Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsü ile Beethoven’dan yapıtlar çaldı.

ERDOĞAN, BAGER'İ ANKARA'YA DAVET ETTİ

Ziyarette kendine bir isteğinin olup olmadığı sorulan Bager Çalışcı, yeni bir piyano istediğini söyledi. Bunun üstüne Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, genç müzisyene yeni bir piyano alacaklarının sözünü verdi.

Görüşme esnasında AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak Bager Çalışcı ile görüştürdü. Kendisine Gesi Bağları türküsünü çalan Bager’e teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bager Çalışcı ve ailesini Ankara’ya çağrı ederek, Ankara’da da bir resital vermesini istedi. Bager’in anne ve babasına selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bager’in TEKNOFEST gençlerinden biri olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da özel bir yeteneğe sahip Bager’in hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olacaklarını belirterek, “Ziyaretimiz esnasında Bager’in birtakım eksikleri olduğunu öğrendik. Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi olarak piyano isteğini yerine getireceğiz. Bager, inşallah bu piyanoyla hayallerini gerçekleştirir” dedi.