Bitlis'te Üzücü Olay: Cihan Oral, Kaçırdığı Kadının Ailesini Silahla Katletti

TAKİP ET

Bitlis'in Mutki ilçesinde, daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'un evine uzun namlulu silahla giren Cihan Oral, üç kişiyi katletti.

27 yaşındaki Ayşe İnceyol ile babası ve ağabeyi saldırıda hayatını kaybederken, anne Nermin İnceyol ağır yaralandı. Katliamcı Cihan Oral ise olay yerinden kaçtı.

Olayın Detayları

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Kavakbaşı beldesi Arpalıseki Mahallesi'nde yaşanan olay, gece saatlerinde gerçekleşti. Evli olan Cihan Oral, yaklaşık bir yıl önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'u bulduğu evine silahla gitti. Tartışma çıkan olayda Oral, uzun namlulu silahını ateşleyerek dehşet saçtı. Sonuç olarak Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol'u (54) ise ağır yaraladı.

Yaralı Anne Tedavi Altında

Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı anne Nermin İnceyol, Mutki Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yandan, saldırıda yaşamını yitiren baba ve iki çocuğun cenazesi de hastane morguna götürüldü. Jandarma ekipleri, saldırgan Cihan Oral'ın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.