Bir kahramanlık destanının yıl dönümü !!!

TAKİP ET

PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında,

PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, "Bu şanlı zafer, asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir" dedi.

 

Türk ulusunun Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu vurgulayan PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, mesajında şu görüşlere yer verdi: "30 Ağustos, kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Bu zafer, asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir. İmkânsızlıklar içinde verilen zorlu bir mücadelenin ardından kazanılan bu büyük zafer, milletimizin en değerli varlığı olan istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

 

Bu inanç doğrultusunda aziz milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı uğrunda kanlarını akıtan şehitlerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimiz ile şehit ailelerimize de sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum." dedi