Bin 812 öğrenciye eğitim yardımı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Merkez Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. dönemi için ihtiyaç sahibi bin 812 öğrencimize eğitim materyali yardımı yapılmıştır.

Etkili bir sosyal yardım politikası oluşturulmasında eğitim faktörünün fazlasıyla önem taşıması nedeniyle yarının büyükleri olan öğrencilerimize Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından eğitim yardımları devam ediyor. Eğitim olmadan bir ülkenin geleceğinden ve zenginliğinden bahsetmenin mümkün dolmadığını belirten Vali Mustafa Tutulmaz, “Öğrencilerimizin ve gençlerimizin donanımlı hale gelmesi amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Fırsat eşitliği oluşturarak öğrencilerimizin eğitim imkânlarına kolayca erişebilmelerini sağlamak adına çalışmalarımız sürdürülmektedir” dedi.

 

ÖĞRENCİLER UNUTULMADI

Bu kapsamda Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. dönemi için ihtiyaç sahibi bin 812 öğrencimize eğitim materyali yardımı yapıldığını ifade eden Vali Tutulmaz, öğrencilerimizin başarılı birer birey olmalarını sağlamak için Valilik olarak her zaman eğitime destek verildiğini, bundan sonra da eğitimin desteklenmesine devam edileceğini sözlerine ekledi. >>Gülşen KUMRAL