Bereket Derneğinden 21 Ülkede Kurban Bağışı Kampanyası

TAKİP ET

Bererket derneği 2022 vacip kurban bağışı organizasyonu kapsamında 3 kıtada 21 ülkeye vacip kurban bağışı emanetlerini götürecek.

Bereket derneği 2022 vacip kurban bağışı organizasyonu kapsamında 3 kıtada 21 ülkeye vacip kurban bağışı emanetlerini götürecek. Dernek tarafından yapılan açıklamaya göre kurban bağışı fiyatları 1.000 tl olarak belirlenirken, küçükbaş kurban bağışı bedeli ise 1.100 tl olarak belirlendi.

14 yıldır olduğu gibi bu yılda güvenle kurban bağışı yapılacak 

2008 yılından bugüne kadar bağışçılarından aldığı destekler ile yıl boyunca adak kurban, akika kurban ve vacip kurban bağışı emanetleri en güvenilir şekilde gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin yanısıra yetimhane ve medreselere ulaştıran Bereket derneği, tüm organizasyonu ibadet şuuru ve emaet bilinci ile yönetirken bağışçılara isme özel kurban kesim ve dağıtım videoları da iletiliyor.

500.000 ihtiyaç sahibine erişilmesi hedefleniyor

Bölgeye kendi personelini göndererek bizzat kendi personel ve gönüllüleri nezaretinde kesim ve dağıtım organizasyonunu koordine eden dernek yönetimi, kurban bağışı organizasyonu kapsamında 500.000 ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflerken, 2021 yılında derneğin web sitesinde yayınladıkları raporda da görülebileceği üzere 97,385 kişiye ulaştıklarını ifade ederken  2022 vacip kurban bağışı organizasyonu sonrası faaliyet raporunu derneğin kurumsal web sitesi üzerinden iletecekleri bilgisini paylaştı.

Güvenilir online bağış

Bereket derneği tarafından yapılan açıklamada; bağışçılar vacip kurban bağışlarını "bereket.org.tr" internet sitesi üzerinden online olarak, web sitesinde yer alan ilgili banka hesaplarına "EFT/Havale" yoluyla, Bereket Derneği merkezinden ya da 0212 809 66 27 numaraları telefon numarasından bilgi alarak bağışlarını yapabilecekler.


bereket derneği