Berat Kandilinde Paşa Camisinde program düzenlendi

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Miraç Kandilinde olduğu gibi Beraat Kandilinde de vatandaşlara ve parti teşkilatına davette bulunarak Paşa Camii'nde düzenlenecek kandil programına davet etti. çağrı etti.

Afyon Paşa Camiinde Cumartesi akşam namazına müteakip düzenlenen uygulamada eller semaya açıldı, dualar edildi. Yoğun katılım bulunduğu camide pandemi kuralları gereği sosyal mesafeye dikkat edildi. 

Saat 21:00’dan sonra sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle akşam namazından sonra başlayan uygulama yatsı namazına kadar devam etti. Vatandaşlar, namaz kılarak dualar etti. Mübarek gecede vatandaşlar vaazlar dinleyerek İslam aleminin Beraat Kandili’ni dualar ile beraber idrak etti. AK Parti teşkilatları ile beraber çok sayıda vatandaş Paşa Camiinde yoğunluk oluşturdu. 

“Rabbim inananların dualarını kabul buyursun”

Camii çıkışı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Uluçay, “Beraat Kandili bundan dolayı teşkilatımız ile beraber vatandaşlarımızın da katılımları ile Paşa Camii'nde düzenlenen uygulamaa katıldık. Camii çıkışında ise Gençlik kollarımıza mensup gençlerimiz cemaatimize ikramlarda bulundular. Rabbim bütün inananların dualarını kabul buyursun inşallah” dedi.