Benzin fiyatlarına nihayet indirim!

TAKİP ET

Son dönemde art arda gelen zamlarla sıkıntılı bir dönem yaşayan sürücüler için müjde: Benzin fiyatlarına 27 Eylül Çarşamba gününden itibaren 1.15 TL'lik bir indirim geliyor! Detayları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Akaryakıt fiyatları, döviz kurları ve petrol fiyatlarının dalgalı seyri nedeniyle sürekli bir değişkenlik gösteriyor. Son olarak 13 Eylül'de benzine 2.03 TL, 14 Eylül'de ise motorine 1.64 TL zam yapılmıştı. Bu sık zamların ardından, sürücüler için bir mola noktası geliyor.

Beklenen indirime göre, 27 Eylül Çarşamba gününden itibaren benzinin litre fiyatı 1.15 TL daha ucuz olacak. İstanbul'da benzinin litresi 37.41 TL'ye düşecekken, İzmir'de 38.11 TL ve Ankara'da 38.01 TL olacak. Ancak motorin fiyatları hala 40 TL'nin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Özellikle son dönemde artan akaryakıt fiyatları, seçimlerin hemen öncesinde benzinin litresinin 19 TL, motorin litre fiyatının ise 18 TL civarında olduğu döneme kıyasla iki katından fazla artış gösterdi. Sürücüler için bu indirim, bir süredir yaşanan zamların bir nebze olsun hafiflemesini sağlayacak

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılabilirsiniz. ( Telefon numaraları diğer grup üyeleri tarafından görülmez ) 
Afyon Kent Haber WhatsApp kanalımız için tıklayınız!

benzin indirim benzin indirim zam benzin indirim kartı benzin indirim var mı 2023 benzin indirim olacak mı