Belediye Kütahyaspor, Kuşadasıspor'a 1-0 Mağlup Oldu

TAKİP ET

Belediye Kütahyaspor, 2023-24 sezonunun ilk iç saha maçında Kuşadasıspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın detayları haberimizde...

Belediye Kütahyaspor, yeni sezon öncesinde Kuşadasıspor'u konuk ettiği maçta sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maç, yüksek tempoda geçen bir mücadeleye sahne oldu.

İlk yarıda her iki takım da net fırsatlar yakalasa da gol sesi çıkmadı ve devre 0-0'lık eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya Belediye Kütahyaspor, sağ kanadı etkili kullanarak başladı ve rakip kaleye baskı yapmaya çalıştı.

Ancak 55. dakikada hakem, Kuşadasıspor lehine penaltı kararı verdi. Serdar Eylik'in kullandığı penaltı golle sonuçlandı ve konuk ekip 1-0 öne geçti.

Belediye Kütahyaspor, maçın ilerleyen dakikalarında birkaç net fırsat yakaladı ancak topu filelere göndermekte başarılı olamadı. Rakip takım zaman zaman zaman kazanma şansını kullanmaya çalıştı ancak ev sahibi takımın savunması direnmeyi sürdürdü.

Maçın son anlarında Belediye Kütahyaspor, skoru eşitleme çabası içindeydi ancak başarılı olamadı ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.