Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Özel Ülkü Yatılı Bakım Merkezi'nde ziyaret gerçekleştirdi.

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, özel ülkü yatılı bakım merkezinde kalan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyar...

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, özel ülkü yatılı bakım merkezinde kalan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret etti. Başkan Koyuncu, bakım evi sakinleriyle birebir ilgilenerek onların hatırlarını sordu. Ayrıca, bakım evi sakinleriyle bir süre sohbet ederek hayırlı ve sağlıklı ömürler diledi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bakım evi sakinlerinin yapmış oldukları hediyeleri aldı. Kendisinin ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Koyuncu, bakım evinde yaşayan vatandaşlarımızla birlikte aile ortamında yaşamaya devam edeceklerini söyledi. Emirdağ Belediyesi olarak bakım evi sakinlerinin yanında olduklarını belirten Başkan Koyuncu, vatandaşlarımızın mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya bu ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Yüksel Arıkanlı ve Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Süleyman Kocabıçak eşlik etti.