"BAYRAĞIMIN ALTINDA NE VAR? PROJESİ

TAKİP ET

Muğla 'nın seçkin kurumları arasında gösterilen Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen 'BAYRAĞIMIN ALTINDA NE VAR?' isimli projesi kapsamında Afyon İli de dahil 81 İlden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden iletişim halinde bulunulan okullar aracılığıyla Menteşe İlçesine getirtilen topraklara zeytin fidanını dikildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca da onaylanan Menteşe Kaymakamlığının himayelerinde Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan ''BAYRAĞIMIN ALTINDA NE VAR?'' isimli proje ilk günkü coşkusuyla yürütülmeye devam ediliyor. Bilindiği gibi projenin paydaşları arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası  bulunuyor. 

 

Bayrağımın Altında Ne Var ? isimli proje etkinlikleri kapsamında Afyon İli de dahil 81 İlden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iletişim halinde bulunulan  okullar aracılığıyla Menteşe İlçesine gönderilen topraklara zeytin fidanı dikildi. Afyon İlinden Merkez Şemsettin Karahisari n İlkokulu tarafından temin edilen topraklar kargo aracılığıyla  Muğla Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'ne teslim edilmek üzere Akçaova Ortaokulu 'na gönderildi.  Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ana binası bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine Menteşe Kaymakamı  Caner YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Meral TAKEŞ,İlçe Emniyet Müdürü  Tümer YILMAZ, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü  Serkan PAÇALI,  Muğla Sıtkı KOÇMAN Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi  Ercan KILKIL, Özel Büro Öğretmenleri Mustafa İBİŞ, Ferda YILMAZ, Pakize AKAGÜNDÜZ katıldılar.