Bayat'ta 23 Nisan'da Kaymakamlık Makamı Çocuklara Devredildi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında öğrenciler, Kaymakamlık makamını temsili olarak devraldı.

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Kaymakamlık makamında temsili devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bayat Kaymakamı Ahmet Akdağ, görevini Atatürk İlkokulu öğrencileri Elif Ceren Türkmen ve Yüsra Yörümez’e temsili olarak devretti.

Temsili devir teslim geleneği sürdürüldü
Program kapsamında Kaymakamlık makamına oturan öğrenciler, günün anlam ve önemine uygun olarak çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Etkinlikte, çocukların kamu yönetimi hakkında farkındalık kazanması ve bayram coşkusunu yakından yaşaması öne çıktı.

Öğrenciler Kaymakamlık makamında ağırlandı
Ziyaret sırasında Kaymakam Ahmet Akdağ, öğrencilerle sohbet ederek onların düşüncelerini dinledi. Programda çocuklara, kamu kurumlarının işleyişi hakkında bilgi verildi.

23 Nisan etkinlikleri Bayat’ta devam etti
Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde gerçekleştirilen etkinliklerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı. İlçede farklı okullardan öğrencilerin katılımıyla çeşitli kutlama programlarının sürdüğü bildirildi.