Bayanlarda Büyük Beden Gecelik

TAKİP ET

Kadınların en önemli sorunlarından bir tanesi olarak bilinen büyük beden kıyafet bulamama sorunu gecelik ürünlerinde de kendini göstermektedir.

Günümüzde bu alanda hizmet veren firmaların yaptığı üretim çeşitliliği ile ortadan kaldırılan bu sorun yerini büyük beden gecelik ürünlerine bırakmıştır. Kadınların yaş aldıkça değişkenlik gösteren bedenleri zaman içerisinde sayısal olarak artış göstermektedir. Özellikle bel ve göğüs bölgesinde oluşan bu genişleme büyük beden ölçülerine denk gelmektedir. Bu ölçülerdeki bayanların şıklıklarını tamamlayan büyük beden gecelikler çoğunlukla saten kumaşlar kullanılarak üretilmektedir. Çoğunlukla gecelik ve sabahlık olarak iyi ayrı parçada üretilmekte olan gecelik modelleri farklı renklerde üretilmektedir. Tek gecelik olarak da tasarlanan büyük beden gecelik modelleri bulunmaktadır.

Büyük Beden Ölçümleri

Kıyafetlerin vücut üzerinde güzel bir görünüm sergilemesi için uygun beden ölçülerinin bilinmesi gerekmektedir. Aksi takdirde şık bir görünüm elde edilmesi oldukça zordur. Bel, göğüs ve basen odaklı alınan beden ölçüleri kıyafet tercihleri için gereklidir. 44 bedenden 58 bedene kadar olan sayısal veriler büyük beden olarak adlandırılmaktadır. Büyük beden gecelik modelleri için Ahu alışveriş sitesinden yararlanabilirsiniz.