Bayan Saat Modelleri

TAKİP ET

Bayanlar saat konusunda erkeklere göre daha seçici davranmaktadırlar

Saatlerin kalitesi ve orijinal olması elbette ilk önceliktir bayanlar için de Bu özelliklerin yanı sıra saatlerin aksesuar konusunda tamamlayıcı nitelikleri saatler konusunda daha da hassas kılmaktadır bayanları. Şık tasarımlar daha çok talep görmektedir bayanlardan. Modeller konusunda ise yine teknoloji belirleyici olmaktadır saatlerde. Teknolojinin yanı sıra tarz ayrımı da önemlidir. Spor, klasik ve de abiye tarzlar başlıca modellerdir. Renk seçenekleri, kayış alternatifleri, kasa özellikleri ve cam malzemenin niteliği de belirleyicidir bayan saat modelleri arasında.

Bayan Saat Modellerinde Farklılıklar

Bayan saatlerinde kullanılan teknolojilere göre quartz, otomatik, dokunmatik akıllı saat, hibrit akıllı saat ve solar saat olarak farklılık göstermektedir. Teknolojik ayrım dışında kasa modellerine göre yuvarlak,  oval, yuvarlatılmış kare, kare, dikdörtgen ve çokgen olarak farklılık göstermektedir bayan saat modelleri. Kayış tiplerine göre ise çelik, deri, metal, hasır, silikon, metal, seramik, tekstil, nato, sera plastik, metal-seramik olarak çeşitlilik göstermektedir. Renkler konusunda oldukça farklı tercihlerle karşılaşılsa da metalik gri, altın rengi, siyah, lacivert ve rose gold ön plana çıkmaktadır.

Bayan Saat Markaları

Saat markaları konusunda Fossil, Guess, WesseEsprit, Michael Kors, Skagen, Gc, Tommy Hilfiger, DKNY ve Versace markaları en çok tercih edilen markalar olarak öne çıkmaktadır bayan saat modelleri arasında. Orijinal markalar olan bu modeller kaliteleri, şıklıkları ve tasarımlarıyla bayanların beklentilerini tam olarak karşılamaktadırlar.