Batman Kozluk Yanıkkaya Ortaokulu Öğrencilerinden Renklerin İzinde Sergisi

TAKİP ET

Batman Kozluk Yanıkkaya Ortaokulu öğrencileri, sanat dolu bir etkinliğe imza atarak "Renklerin İzinden" adlı sergilerini Batman Park Sergi Alanı'nda açtılar. İşte, detaylar:

Serginin Açılışı

Kozluk Yanıkkaya Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Reşit Demir ve Okul Müdürü Fuat Ekinci'nin önderliğinde düzenlenen serginin açılışı, Batman il Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim'in katılımıyla gerçekleşti.

Serginin İçeriği

Serginin küratörü olan Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Reşit Demir, sergi hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Hayat gibi her gün yeni yaşanmışlıklar, mutluluklar, hüzünler, doğrular ve hatalar biriktirirken öğrenen, olgunlaşan yüzümüzle kimliğimiz oluşmaya başlar. Renklerin izinde başlıklı sergimizde, tuvaller hayatta bu zamanla dolan suretler gibi sanatçının her üretim sürecinde yaşanmışlıklar edinir. Aylarca hayatın izlerinden dokular, renkler, kompozisyonlar biriktiren tuvaller orada oluşan figürler ve peyzajlarıyla buluşur. Tek bir zaman dilimine kısıtlı kalmayan resimler renklerin öyküleri ve düşlerle donatılır."

Sergi Süresi

Sergi, 2 gün boyunca ziyaretçilere açık kalacak ve sanatseverlerin eserleri yakından görmelerine ve renklerin büyülü dünyasına adım atmalarına olanak sağlayacak.