Basketbol Yarı Final maçları Afyonkarahisar'da tamamlandı

TAKİP ET

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final Müsabakalarında dereceye girip bir üst tura çıkan takımlara başarı belgeleri ve madalyaları verildi.

28 Şubat- 01 Mart 2020 tarihleri arasında yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final müsabakaları Afyonkarahisar'da tamamlandı. Erkek takımları müsabakaları Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor salonu, Kız takımları müsabakaları Mustafa ABİ Spor salonunda gerçekleşmiştir. İzmir, Aydın, Ankara, Adana, Antalya, Aksaray, Bursa, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, Hatay, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli ve Mersin olmak üzere toplam 17 ilden gelen 24 kız- erkek takımından 287 Kız-Erkek sporcu, 48 idareci ve antrenör toplam 335 katılımcı ile Anadolu Yıldızları Afyonkarahisar'da parladı. 



Gruplarında ilk ikiye girip bir üst tura çıkan takımlara madalya ve başarı belgeleri verildi. Erkekler A grubunda İzmir, İstanbul Avrupa, B grubunda Adana, Eskişehir ve C grubunda İstanbul Anadolu ile Ankara final müsabakalarına katılacak. Kızlarda ise A grubunda Denizli, İzmir, B grubunda Antalya, Adana ve C grubunda Kocaeli ile İstanbul Anadolu takımları final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.



 Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren takımları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.