Başkan Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti, 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için gittiği Kızılcahamam'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, belediyelerin çalışmaları ve seçim öncesinde izlenecek yol haritasının belirlendiği AK Parti’nin Kızılcahamam kampına katıldı. 804 il ve ilçe belediye başkanının katıldığı kampta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la bire bir görüşme gerçekleştiren Başkan Zeybek, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.

‘TÜM AFYONKARAHİSARLILARA SELAMI VAR”
Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Zeybek; “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda bire bir görüştük. Kendisinin tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize selamları var. Rabbim uzun, hayırlı ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin” dedi.

Mehmet Zeybek açıklamasının devamında “AK Parti’mizin mayasında; istişare var, samimiyet var, hizmet var. “Güçlü Türkiye” sloganımızla millete hizmet yolunda durmak yok yola devam inşallah” dedi.